Platforma pentru organizarea și scalarea operațiunilor de livrare/expediție

Echipa noastră vă pune la dispoziție o tehnologie de gestionare a livrărilor prin curierat, concepută pentru a eficientiza costurile și pentru a scala, organiza și controla operațiunile de livrare/expediție.

Optimizați, controlați și reduceți costul livrărilor.

Filozofia noastră este de a ajuta companiile, oferindu-le o soluție completă și flexibilă pentru a-și gestiona și optimiza expedițiile.

Platforma a evoluat, de asemenea, pentru a reflecta natura schimbătoare a industriei logistice.

Clienții noștri inițiali erau mici, cu expediții puține, iar platforma originală a fost construită având în vedere aceștia.

Clienții vechi au depășit pur și simplu testarea beta a software-ului, au contribuit la furnizarea feedback-ului necesar pentru a ajuta produsul să devină complet și eficient.

Fiecare minut contează atunci când procesați volume mari de trimiteri.

Pentru a procesa rapid un volum mare de pachete mici, aveți nevoie de tehnologia potrivită pentru fluxurile de lucru pentru o expedieră eficientă.

ColetX dispune de instrumentele de automatizare software și hardware de care aveți nevoie pentru a putea procesa eficient chiar și volume mari de trimiteri.

ColetX simplifică operațiunile de expediere deoarece echipa noastră vă oferă o soluție integrată de instrumente hardware și software care lucrează împreună în armonie, asigurând procesarea rapidă a coletelor.

ColetX este construită și optimizată pentru a maximiza eficiența lucrătorilor cu instrumente care accelerează productivitatea.

Găsirea echilibrului potrivit pentru fiecare tranzacție între costul de livrare și așteptările crescânde ale consumatorilor în ceea ce privește comoditatea este una dintre prioritățile echipei ColetX.

Echipa ColetX știe că o livrare nu este doar un colet ci și o promisiune pentru clienții dumneavoastră. Promisiunea noastră este că software-ul nostru vă permite să livrați mai multe colete, mai eficient și la prețuri optimizate care scad dramatic costurile, toate acestea cu un suport solid atunci când afacerea dumneavoastră are nevoie de ea.